Informacje: Dołączyła 287 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-01-13, 05:43
1.SCHUDNAC 6 kg! wziasc sie za siebie!
2.Poszukac sobie lepiej platnej roboty!( nawet jesli mialabym ciagnac dwie na raz)
3.No wlasnie wiecej czasu spedzac z corka jak ja to wszystko pogodze
no może nie noworoczne - ja od wczoraj zaczęłam wcierać kausię w ciałko, zmieniłam dietkę na surowizny i od dzisiaj rowerek stacjonarny i ćwiczenia z kasety - mam zamiar mieć pupcię i uda jak skała
pytanie jak się będę motywoać do tego żeby się planu trzymać ?? potrzebny
Informacje: Dołączyła 287 dni temu Posty: 1855 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-01, 02:55
schudlam mooooze ze 2 z robota stanelo na tym ze dostalam powyzke ale i tak chce isc na swoje ( no moze to bedzie moje postanowienie na za rok)
trzecie to bylo spedzac wiecej czasu z corka --- spelnione, super sie bawimy jeszcze tylko zeby sie cieplej zrobilo
- odchudzić siebie (tak ok. 5 kg)
- odchudzić męża (ok. 15 kg) to będzie zdecydowanie trudniejsze
- więcej czasu spędzać z przyjaciółmi i znajomymi
to moje z początku stycznia...oj wstyd się przyznać.... był moment, że ostatnie wprawiłam w ruch, ale trwało to jakiś czas, potem znów zaczęło się intensywne życie i spotkania towarzyskie poszły w odstawkę co do zrzucania zbędnych kilogramów to już w ogóle nic nie mówię
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 631 dni temu Posty: 2362 Skąd: wałbrzych
Profil: Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2008-06-03, 16:32
prawka jeszcze nie zdałam, magisterkę napisałam, ale nie obroniłam. w planach było więcej czasu dla siebie i swoich przyjemności- za bardzo nadal jestem zestresowana. no więc musze podgonić trochę z moimi planami
_________________ Kobieta chce być kochana bez powodu, bez dlaczego, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum