Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 411 dni temu Posty: 5541 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-15, 12:57
Olciiia napisał/a:
aha i powiedz mi jemu to pasuje ze tam jest takie swiecidelko ?
zajrzyj sobie do dzilu "obraczki z internetu" tam sa takie superowe obraczki wysadzane kamieniami na calej szerokosci,on takie chcial
ale go przekonalam,ze za kilka lat juz nie bedzie chcial jej nosic i ze bylby problem z powiekszeniem/pomniejszeniem,ale ona bardzo chcial z kamyczkiem - jak baba normalnie
[ Dodano: 2008-08-15, 12:59 ]
Olciiia napisał/a:
bo jak my kiedys z T. ogladalismy to on sie buntowal ze takiej by nie chcial, ale nie przymiezal wiec moze by to ladnie wygladalo
jesli ty bys chciala kamyczek a on nie to mozecie sobie dobrac podobne i jego bez kamyczka,a jesli chcecie miec takie same to on zawsze moze sobie ja przekrecic i kamyczek bedzie na spodzie palucha
Madzik napisał/a:
kamyczkow juz nie... wybralabym delikatny wzorek
te diamenciki sa bardzo drobne,na zdjeciu je tak widac ale na zywo nie sa az takie,ze tak powiem widoczne
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-16, 10:28
Jewel napisał/a:
Angik nie podobają mi się takie obrączki bo nie wiadomo co to? Czy obrączka czy pierścionek. Klasyka !!!!!!!!!
jak kto woli
Wysłany: 2008-10-20, 11:04
A ja chcialabym pierscionek z bialego zlota. Jakos zwykle zloto mi sie nie podoba.. P mowil ze jakby juz mial sie oswiadczyc to sama sobie wybiore pierscionek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum