Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 174 dni temu Posty: 84 Skąd: z 1-go pietra :-)
Profil: Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna jeszcze :-)
Partner: M.
Wysłany: 2008-05-20, 10:17
Impresja, Calineczko oba pierścioneczki śliczne , trzeba pamietac ,że oprócz swojego cudownego wyglądu maja taka wyjatkowa moc, dostałyście je od swoich partnerów, którzy Was kochaja i to jest wlasnie piekne. Gratuluje obu dziewczynom
_________________ Kocha się nie za cokolwiek, ale pomimo wszystko kocha się za nic.
Jan Twardowski
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 373 dni temu Posty: 4737 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-05-20, 13:44
sylfiaaa, a jak tam wasze poszukiwanie pierscionka? Znalezliscie juz ten wymarzony?
Mówie Ł aby sam wybrał to będzie najlepiej i na pewno będzie mi się podobał ale on tak nie chce , mówi że to ma być wyjątkowy pierścionek i musi mi się baaaaardzo podobać więc mam wybrać razem z nim
Jutro ostatni dzień poszukiwań , jak już będe go miała pochwalę się
Wysłany: 2008-05-20, 16:03
sylfiaaa napisał/a:
jak już będe go miała pochwalę się
no to czekamy
my z koleji poszukujemy obraczek i niczego nie mozemy znalezc,a jak juz znajdziemy jakies ladne to kosztuja majatek Chyba w Polsce bedziemy szukac tuz przed weselem
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-20, 17:06
No pewnie Angik nie ma co siana wydawac jak w Polsce tez sa piekne a tak z ciekawosci ile wyniesie was koszt wesela ze wszystkim bo moja kumpela robi i chce wiedziec tak dla porownania i na ile osob (ale w zlotych)
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Wysłany: 2008-05-21, 12:13
nie chce znow robic OT to krotko napisze,ze jeszcze nie wiemy do konca,liczylismy ze wyjdzie ok.20tys zlotych nie wliczajac sukienki,gajerka,obraczek,zaproszen i takich pierdolek,ale chyba wyjdzie wiecej
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-05-21, 18:39
kupa kasy moja kumpela robi na 50 osob tego lata i razem z suknia i tymi pierdolami wyszlo im 25 tys zlotych - jak dla mnie to bardzo duzo kasy, tzreba zbierac..
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum