Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 410 dni temu Posty: 3588 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-14, 20:18
nie mam fotki bo na stronie kruka nie ma tego modelu,ale jest taki obrączkowy z białego złota,bardzo delikatny,ma dużo małych cyrkonii-no piękny a ten z A&A to też tak przypadkiem znalazłam,on kosztuje dokładnie chyba 380zł,białe złoto i cyrkonie,chyba na ich stronce był
[ Dodano: 2008-04-14, 21:20 ]
jedna jeszcze taniej 349zł
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Informacje: Dołączyła 520 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-14, 20:44
Myśmy też na początku łazili razem po sklepach jubilerskich. I ja mu mówiłam, co mi się podoba, ale tak na przyszłość, nie sądziłam, że aż tak szybko mi się oświadczy, ale oczywiście barrrrdzo się ucieszyłam. A pierścionek wybrał sam i to zupełnie inny, niż te które ja wskazywałam No i najpiękniejszy
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 460 dni temu Posty: 6015 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-04-15, 11:17
Roszpunka napisał/a:
angik1683 napisał/a:
i zaczynam sie stresowac
To cieszyć się trzeba a nie stresować!
cieszymy sie, cieszymy, ale tez troszke sie stresujemy, bo wiekszosc zalatwiaja nam rodzice, my siedzimy tutaj i tak nie mamy 100% kontroli nad tym wszytskim, no niby wszytsko zalatwione ale i tak troche stresu jestod razu przepraszam za
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 460 dni temu Posty: 6015 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Nastrój:
Wysłany: 2008-04-15, 11:22
Roszpunka, wklejalam wczesniej w dzile obraczki przez internet, ale po dluzszym zastanowieniu sie stwierdzilismy ze troszke za fikusne sa (to samo stwierdzily babeczki na forum ) wiemy ze chcemy zolte zloto albo dwukolorowe, ale nie biale zloto, no i oboje chcemy zeby nasze obraczki mialy jekies kamyczki, cyrkonie najprawdopodobniej, ale nie mamy jeszcze tego wybranego wzoru dlatego tez idziemy w sobote sie rozejrzec i jesli cos znajdziemy to juz zamowimy, bo nie ma co zwlekac
Ja przy okazji dzisiaj poszłam do jubilera mierzyc jaki mam rozmiar bo Krzysiek mi się wypytywał a ja nie bardzo wiedziałam tzn nie bylam pewna
Sama jestem ciekawa jaki wybierze -chociaz ja mało pierscionków noszę wiec nie mam wygórowanych wymagań
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum