jak tak lubicie oglądać te złotka, to się pochwalę naszymi obrączkami
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 4 raz(y) 64,33 KB
Wysłany: 2007-06-30, 21:30
moje obrączki są zwykłe ale bardzo mi sie podobają a na obrączce mam napisane
"na zawsze wierny twój Pawcio"
[ Dodano: 2007-06-30, 21:33 ]
a pierścionek zaręczynowy mam taki jak ten tylko z ta dużą cyrkorią bez tych małych
[ Dodano: 2007-07-01, 11:25 ]
a te to sa moje propozycje
Musze wam złą wiadomość podać że jak wybieracie obrączki zdobione a nie gładkie to później nie możecie ich zmniejszyć a nawet powiększyć bo tracą swój fason. Wybierając obrączki ślubne nie bądźcie samolubne niech on dokona wyboru dla was bo jak wybierzecie takie jakie mu sie nie będą podobały niestety nie będzie ich nosił, a często facet idzie na kompromis z kobietą i pozwala jej samej wybrać.
renia bardzo ładny pierścionek zaręczynowy
te, które wkleiłaś też niezłe cacka
renia napisał/a:
ak wybieracie obrączki zdobione a nie gładkie to później nie możecie ich zmniejszyć a nawet powiększyć bo tracą swój fason.
a my mamy zdobione i póki co się tym nie martwię. takie mi się podobały, a akurat obrączka to był (i jest) dla mnie b. istotny element i nie wyobrażałam sobie wybrać innych, które by do mnie nie przemawiały.
renia napisał/a:
niech on dokona wyboru dla was bo jak wybierzecie takie jakie mu sie nie będą podobały niestety nie będzie ich nosił,
eee tam. jak facet nie chce nosić obrączki - to nie będzie jej nosił, bez względu na to jak ona wygląda. nie wyobrażam sobie też sytuacji, że to tylko facet ma wybierać obrączki
Informacje: Dołączyła 399 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-08-09, 23:48
Szukałam podobnego do mojego pierścionka, ale mi się nie udało W każdym razie jest z białego złota i mój Przyszły Mąż wybierał go sam, bez mojej wiedzy, co jest powodem do dumy dla nas obojga
A obrączki... często podobają nam się całkiem inne, więc zejdzie się, nim się dogadamy
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 417 dni temu Posty: 5527 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-15, 20:50
Nareszcie mam aparat i moge wam pokazac moj pierscionek. Jest bardzo delikatny, ponieważ raczej nie nosze biżuterii. Wybieraliśmy go razem (ale Pawel kupil sam) ale jak juz gdzieś wczesniej pisałam, wreczenie mi go było dla mnie całkowita niespodzianką Pierścionek jest z Kruka, nie znalazłam go na stronce, ale to chyba dla tego, ze to nowosć Zrobiony jest z białego złota, jedna ,,obraczka " w macie, druga zwykła (połyskliwa), świecidełka to brylanty, a właściwie 16 -scie brylancików
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum