Moje wesele wspominam bardzo fajnie miałam je w Dworku
sala moze nie była taka duża ale na tyle osób co ja miałam była wystarczająco duża nie musiałam jej dekorować bo już była udekorowana jedzenie było bardzo dobre a jak było u was opiszcie
My mieliśmy weselicho w szkole. Zdjęcia więc samego budynku może wklejać nie będę, bo nie ma czym się chwalić ale za to salę tak pięknie sami przystoiliśmy, że nikt z gości nie powiedziałby, że to szkoła fakt, że w dekorowanie zaangażowanych było kilkanaście osób i przygotwania sali trwały cały tydzień, ale warto było
zobaczcie zresztą same
Opis zdjecia: huśtawka, która zrobiła furorę :)
Plik ściągnięto 2 raz(y) 90,51 KB
Opis zdjecia: tutaj stał szampan na pierwszy toast
Ślicznie przystrojona sala, naprawdę. Pierwsza klasa.
ale fakt, ze roboty bylo przy tym bardzo dużo. Cały czwartek przed weselem faceci dmuchali a myśmy wiązały te nieszczęsne balony i to chyba z 15 osób robiło przez cały dzień. No ale nic dziwnego. Mieliśmy chyba 2000 dużych balonów i jeszcze z 200 małych
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 353 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-05, 21:43
Madzia superrrrr, przede wszystkim dużo przestrzeni
[ Dodano: 2007-08-05, 21:44 ]
Jednym słowem
[ Dodano: 2007-08-05, 21:56 ]
Moja siostra, miała wesele tutaj. Ja też chce miec w tym samym miejscu. Jedynym minusem i to sporym jest to, że sale dla gości są aż trzy, niby połączone ze sobą ale taki podział nie podoba mi się za bardzo. Więc jeszcze nie wiem na 100%. Ale piękniejszego miejsca w okolicy nie znajde Zdjęcia nie sa z weselnej imprezki, więc stoły nie sa ubrane tak jak by były gdyby było wesele Ogólnie jest bardzo elegancko i to mi sie podoba. Minimalizm + elegancja
[ Dodano: 2007-08-05, 21:57 ]
UUUU bomba mi sie przesunęła heheheh
[ Dodano: 2007-08-05, 21:59 ]
Aha i do sali balowej trzeba przejść parę kroków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum