na pewno plus u nas własnie tego nie ma i jakos tak w ogóle o tym zapomniałam kiedy ogladałam sale tylko , że u nas to była pierwsza sala jaką widzielismy i chociaz potem inne oglądalismy to ta nasza nas przykuła zwłaszcza , że daja torta i slodkie gratis , samochód do slubu oraz litr napoju ( bezalkoholowego na osobę) do tego jeszcze szampan na powitanie no i orkiestra juz jest od nich wcale nie droga jak sie dowiedziałam tak więc tylko alkohol trzeba dokupić i reszte napoju
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 230 dni temu Posty: 1924 Skąd: Świdnica
Profil: Imię: Madziaaa
Wysłany: 2008-06-08, 11:53
calineczka napisał/a:
daja torta i slodkie gratis
ciekawe, ale zainteresowaliscie sie bardziej ile jest tego slodkiego i czy dobre ? u mojej siostry tez byla taka oferta, ale..... tort owszem byl rewelacyjny, ale nie starczylo dla wszystkich, a i tak bylo mniej osob niz bylo zamowione poza tym ciast bylo tyle, ze na osobe kawalek babeczki
calineczka napisał/a:
samochód do slubu
o to juz fajne.... zwlaszcza jak nie ma sie czym pojechac
Wysłany: 2008-06-08, 12:25
calineczka napisał/a:
tak tak to było pierwsze pytanie kiedy mówili o słodkim
to bardzo dobrze takie oferty trzeba dokladnie sprawdzic
A co do "naszych" pozostalych dwoch sal, to napisze tylko to co wiem .....
1. 110/osoba ... poprawiny 30/osoba .... miejsce dookola sali nie zachwyca ... wnetrze podobno cudne ..... grafik napiety na przyszly rok nie ma szans sie zalapac .... na 2010 juz sa rezerwacje sa pokoje
2. cos ala maly palacyk .... bardzo ladne wnetrze .... ceny tez okolo 110 zl .... swietne jedzonko pokoje tez maja
Wysłany: 2008-06-08, 19:34
Zielonooka napisał/a:
bo już mnie wszyscy straszą, że nei znajdę wolnej sali:/
mnie tez, ale ja w to nie wierze pojedyncze rezerwacje pewnie sie juz pojawiaja, ale caly rok napewno nie jest zajety... a my myslimy o kwietniu albo czerwcu... a nie sa to chyba bardzo rozchwytywane miesiace w kazdym razie pieniazki na rezerwacje sa juz odlozone
niestety na stronie nie za bardzo można sobie poogladać sale jakie maja do dyspozycji. w domku mam kilka zdjęć naszej sali, które sami robiliśmy, więc zamieszczę je później
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Wysłany: 2008-08-12, 11:18
heheh kiedys pracowalam na promocja z dziewczyna ktorej ojciec jest wlascicielem tej sieci restauracji czy hoteli, ale nawet nie pamietam jak ona miala na imie
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum