masz racje czesto jak sie zobaczy na zywo jest inaczej zupełnie tak było u nas oglądalismy jeszcze jedną wczoraj i na zdjęciach teren przy sali wyglądał pieknie a w rzeczywistosci okropnośc
masz racje czesto jak sie zobaczy na zywo jest inaczej zupełnie
a wlasnie.... ciekawe co nas zaskoczy jak w sierpniu pojedziemy ogladac nasze sale zdjatek narazie nie wkleje, bo nie mam ale jak cos wynajde to pokaze
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 634 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-06-02, 10:33
calineczka, widać, że plany się posuwają a sala jest świetna bardzo mi się podoba takie rozwiązanie i wśród zieleni i prawie jak na świeżym powietrzu, a jednak pod dachem
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 321 dni temu Posty: 4290 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-06-02, 12:07
calineczka, bardzo fajna sala,zupelnie inna od takich standardowych
Wysłany: 2008-06-02, 12:47
Kociak napisał/a:
calineczka, widać, że plany się posuwają a sala jest świetna bardzo mi się podoba takie rozwiązanie i wśród zieleni i prawie jak na świeżym powietrzu, a jednak pod dachem
dokładnie,fajne rozwiązanie,jeszcze jak pogoda będzie ładna to naprawde super
_________________ wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
A to jedna z 3 sal, ktore bedziemy ogladac... Pozostalych nie pokaze, bo nie maja stron internetowych Mysle, ze wyglada ciekawie, ale nie jest to nasza faworytka
Madzik , bardzo ciekawie wyglada no i co dla mnie miało znaczenie jest miejsce przed sala aby wyjśc miejsce ładnie zrobione . ... a to jest blisko Was bo na przykład my chcielismy u nas jak najbliżej a jednak mamy z dojazdem jakies 15 km
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum