Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-05, 12:02
Zielony Gosciniec pieknie tam
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
My z narzeczonym wybraliśmy przyjęcie - na ok. 40osób. Samodzielne (tj. opłacone przez nas), nieduże, takie że tak powiem "nasze" Będziemy mieć i dj i udekorowaną salę (i to taką http://www.restauracja-am...php?p0=11&p1=20 ładną) i mam nadzieję, imprezę do rana
A wy
Informacje: Dołączyła 474 dni temu Posty: 2990 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-04-22, 22:23
Już chyba pisałam, ale na pewno wesele Szukamy sali, która pomieści 100 osób i mniej więcej tyle będzie zaproszonych, ale w praktyce pewnie będzie trochę mniej.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 221 dni temu Posty: 207 Skąd: z tamtąd:)
Profil: Imię: Sylwia
Wzrost: 164
Włosy: już prawie blond:)
Stan: zakochana do szaleństwa:)
Partner: Mateusz:)
Wysłany: 2008-04-24, 11:37
A my dopiero za dwa lata, i szykuje się duuże weselicho, bo obydwoje mamy liczne rodziny:P a sala pewnie któraś z tych: jeszcze nie wybraliśmy ale wszystkie znajdują się w naszej okolicy, więc zdecydujemy się na tą najkorzystniejszą:)
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 41,07 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 40,54 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 81,2 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 1 raz(y) 60,83 KB
Opis zdjecia:
Plik ściągnięto 0 raz(y) 163,37 KB
_________________ <<<Kochaj ciągle od nowa...
Kochaj jakbyś nie zaznał krzywd...
I żyj jakbyś się nie bał...
I tańcz jakby nie patrzył nikt...>>>
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5606 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-04-24, 11:55
trzecia bardzo ladna, fajnie ze macie taki wybor, w moim miescie nie ma ani jednego lokalu na 200 osob, 100,120 osob to max
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum