Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 354 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Stan: panna
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-08-24, 16:06
Magdaru bardzo przyjemnie
[ Dodano: 2007-08-24, 18:43 ]
A mi sie wreszcie przypomniala nazwa lokalu w ktorym ostatnio bylam na weselu, tym na śląsku o ktorym pisalam http://www.contra-przyjecia.pl/
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 369 dni temu Posty: 23
Profil:
Wysłany: 2007-09-03, 10:56
Cytat:
Amelia, ciekawe ile musiała zapłacić za wynajem tej sali jest piękna, ale na pewno b. droga
Madzia, niestety to nie ja ja wynajmowałam tylko moja friend a z tego co pamiętam to wcale ona taka droga nie była, gdyż płacili tylko za jedzonko, bo alkohol i muzyka była, że tak powiem 'we własnym zakresie':)
ps.poprawiłam cytacik
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2007-09-07, 16:47, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Dołączyła 336 dni temu Posty: 2999 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-12-01, 00:18
No i mamy pierwsze nieśmiałe plany co do miejsca... Jeszcze nie wiadomo, jak to będzie, ale istnieje spore prawdopodobieństwo, że tu będzie nasze weselicho:
Chcialam nawet tam rezerwowac termin, lecz nasze mamy troszke skrytykowaly ja - przez te schody - i to,ze nie ma pokoju dla PM (trzeba wychodzic do hotelu obok - a drzwi zamykane...
A Pani jaka cene Ci podala? (ponoc chce teraz 160zl na 2009r)
Ja mam w sali w domu weselnym w Bloniu www: wesela-bankiety.pl
Obecnie jest troche inaczej - sciany sa pomaranczowo-lososiowe.
A my mielismy wszystko na szybko,male wesle,ale fajne
Bylo to w polskiej restauracji,sale musialam sama stroic,jednak przeszkadzaly smieszne obrazy ktorych nie moglismy sciagnac mialo byc na niebiesko bialo,bylo tak tylko te wsretne puchary i obrazy
Nie bylo tak jak sobie wymazylam,ale milo bylo.
A mielismy w sumie na to miesiac i tak nam dobrze poszlo.
Patulka, całkiem przyjemnie prezentuje się ten lokal a czy on jest taki chodliwy, że już trzeba było rezerwację robić na 2009 rok? i czy mają tam kilka propozycji wystroju, np. jeśli chodzi o kolorystykę?
Bylam tam ja ogladac dwa razy. Raz sami, raz z Rodzicami i umowilam sie na podpisanie umowy. - to piec dni wczesniej "zabrali" mi termin 15.08.2009. Tym samym rozwiazali temat ktora dte wybrac 15 czy 22 08.
Kolorystyke maja do wyboru (swiece, serwetki, kwiaty ect) bordo lub losos.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum