no to ja wrzuce coś gdzie ja będe miała mieć wesele:):)
Sala ładna ale bardzo mi nie pasują te stoliki
no ale tak porozmawiałam z panem to może będzie dało się stoliki inaczej ustawić aby były polączone - a same tą wybrała bo teściowa się uparła
160 zł za osobe - nie wiem czy tak bardzo drogo bo u mnie w mieście wszędzie są ceny podobne a my żeśmy wzieli sobie ten wyższy pakiet bo najtanszykosztuje 140 zł
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 413 dni temu Posty: 5606 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Partner: Lukasz
Wysłany: 2008-08-14, 21:41
depre, przesliczna,u mnie w okolicy nawet nie ma sali w polowie tak ladnej
i obsługa jest niezła bardzo uprzejma i wszystko podanwana jest na bieżąco ewentualnie wymieniane
jedzonko dobre wędlinka świeża itp itd
w cene oczywiscie nie wchodzi alkohol i tort weselny :)
ale z tym alkoholem to się tak zastanawiamy - bo nie chcemy tylko samą vodke bo sie każdy lubi więc chciałam zadbać o to ay były różne rodzaje win i innych trudnków (ale to pan powiedzial iż najlepiej będzie żeby takie rozmaite trunki były na stole szweckim i ci wybredniejsi goście się samii obsłuża gdy tradycyjny alkohol nie będzie im pasował ) i własnie nie wiem jak zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum