Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 373 dni temu Posty: 24
Profil: Włosy: szatynka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-19, 17:05 A co w sobie lubimy?
Skoro mamy temat o naszych "Kompleksach" to może przydałoby się tez powiedzieć o czymś, co nam się w nas samych podoba, żebyśmy się tak zupełnie nie zdołowały co? I byłoby mi bardzo miło usłyszeć co w sobie najbardziej lubicie Zaczynając powiem, że lubię swoje dłonie i chore poczucie humoru! A teraz Wy i proszę nie bądźcie skromne!
Ostatnio zmieniony przez Kociak 2007-07-19, 22:53, w całości zmieniany 1 raz
O jejku cóż, lubię w sobie ta szczerość do bólu, możliwość ciągłego marzenia w obłokach , moja ciemną karnację
Jak coś sobie przypomnę to oczywiście dopiszę
Hmmm...
Lubię w sobie moją pewność siebie ( i wcale nie chodzi o to, że chodzę z zadartym nosem, ale po prostu znam swoją wartość).
Lubię mój dość spory biust
Lubię w sobie to, że potrafię się ubrać ( że nie jestem szarą myszką ale też nie zbyt ekstrawagancko).
Lubię to, że nauka przychodzi mi bez trudu ( lubię też moje stypendium )
Lubię też to, że jak chcę to potrafię wydobyć z siebie seksapil i emanować nim wokół
No i ja na razie ostatnia rzecz, która przychodzi mi do głowy - lubię to, że umiem fajnie tańczyć ( no wiem, że nie skromnie )
Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-19, 23:12
lubie w sobie to ze jestem wysportowana i jesli chodzi o wysilek fizyczny to jak sie na cos upre to predzej czy pozniej to osiagne
lubie swoje włosy
lubie to ze kiedy trzeba potrafie byc naprawde perfidna, pluc sarkazmem i wyrafinowanymi uszczypliwymi uwagami ktore zwalaja ludzi z nog (tym to sie chwalic nie powinnam:P)
lubie swoje oczy
lubie (i nienawidze na przemian ) to ze jestem taka wygadana i glosna
lubie swoją otwartość, szczerość, drapieżnosc,lubie swój brzuch- uwazam , ze jest idealny poza tym swoje piersi, wąskie ramiona,oczy ktore sa dwukolorowe,czarne długie włosy, w ogole wszystko lubie procz stop chociaz ostatnio zaczynam i z tym miec mniejszy klopot
_________________ Kobiety mają przynajmniej stroje, a czym swoją pustkę mogą przykryć mężczyzni...??
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 384 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Wysłany: 2007-07-20, 11:25
A ja lubie w sobie ..hmmmm rzesy dlugie geste i czarne , czasem swoje geste i ciemne brwi nie lubie ich wtedy kiedy trzeba ich depilowac bo wtedy to strasznie boli poza tym lubie swoj tyleczek , duze usta i zeby o ktore dbam casem slysze ze to sztuczne bo sa zbyt rowne i biale ale ja poprostu bardzo o nie dbam;)no i co jeszcze , jestem tez zadowolona z dloni ....a z charakteru to upor i optymiz
jesli chodzi o wygląd:
- niski wzrost - zawsze chciałam być niewysoka i taka jestem
- plecki - no lubię je i już
- oczy, którymi potrafię uwodzić
- dość ciemna karnacja i łatwość w opalaniu
charakter:
- pewność siebie, którą zdobyłam dopiero kilka lat temu,. dzięki niej nie chowam już głowy w piasek, nie boję się kontaktów z ludźmi
- otwartość, optymizm, zazwyczaj dużo energii i zapału
- umiejętność chodzenia na kompromisy z małżem
- umiejętność uwodzenia mężczyzn (teraz głównie swojego)
- zaangażowanie się i czerpanie radości ze swojej pracy
tyle mi przychodzi do głowy na tę chwilę, ale jest już późno, może jutro napiszę coś jeszcze
przypomniało mi się co mogę dodać z charakteru:
1. mam dobry kontakt z małymi dziećmi , nie wiem dlaczego ale potrafie sie nimi zając i jak do tej pory każde ogromnie do mnie ciągnęlo
2. Potrafię tez słuchać innych ludzi
3. potrafie przyznac się do błędu( uważam , że w dzisiejszych czasach to raczej zaleta)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 356 dni temu Posty: 5536 Skąd: Leeds
Profil: Imię: Monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Paweł
Wysłany: 2007-07-23, 15:45
Lubię w sobie (cechy charakteru):
- gadatliwość
- poczucie humoru
- otwartość, łatwość nawiązywania kontaktów
- jestem bardzo pomocną osoba, zawsze można na mnie liczyć
- jestem bardzo pomysłowa, umiem zrobić ,,coś z niczego" ....
Wyglad:
- najbardziej lobię swoje oczy
[ Dodano: 2007-07-23, 15:46 ]
bozzz lubię * O dysortografii powinnam napisac w wadach
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 366 dni temu Posty: 273 Skąd: zewsząd
Profil: Imię: Ewelina
Wzrost: 169
Włosy: ciemna czekolada
Stan: w stałym związku
Wysłany: 2007-07-24, 23:10
W sobię lubię:
Z wyglądu:
- oczy (rzęsy)
- cała sylwetke nie mam żadnych co do tego zastrzeżen tułeczek maluśki i odstający, cycuszki B ale sa proporcionalne do mojego ciłka, chude rączki, szczupłe nogi
-
Kociak napisał/a:
lubię to, że umiem fajnie tańczyć
Z char.:
- że mam char. jeszcze rozwydrzonego dziecka jak można to tak nazwać, dobrze mi z tym bo zazwyczaj prawie wszsytko tak jak ja chcę to tak jest (pewnie o tym nie powinnam pisac)
- mam taka zasadę albo kogoś lubię albo kogoś nie nawidzę, i mówię o tym wprost dla danej os. nie nawidze obłudy
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 423 dni temu Posty: 4272
Profil:
Wysłany: 2007-07-28, 08:28
Cudowny watek az milo sie was czyta dziewczyny nie cierpie jak ktos marudzi nad soba wysysa ze mne energie
Lubie swoja figurke. cycki jak najbardziej ok na brzuszku oponka ale nie przeszkadza mi. Dlugie nogi oczy podobno piekne
Lubie swoja pewnosc siebie ale na sposob taki jak pisala Kociak Lubie tez to ze umiem powiedziec NIE i wyrazic swoje niezadowolenie no tak mogla pisac i pisac
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 364 dni temu Posty: 309 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Wzrost: 170
Włosy: jakiś taki dziwny
Stan: panienka z okienka
Wysłany: 2007-08-16, 00:27
A ja po prostu lubię siebie
A żeby uszczegółowić to lubię swoje oczy bo każdy mi mówi, że są piękne
Lubię swoje dłonie bo są delikatne i mięciutkie jak u małego dziecka
Lubię swoje poczucie humoru i umiejętność odnalezienia się w każdej sytuacji, lubię swoją inteligencję lubię to, że szybko łapię dobry kontakt z ludźmi, mam taką cechę dziwną co prawda, że wyczuwam od razu czy ktoś jest dobry czy zły, czy ktoś patrzy na pudełko czy na jego zawartość, czy ktoś jest godny uwagi czy nie i to właśnie lubię
Lubię to, że lubię dzieci i potrafię z nimi rozmawiać dzięki czemu mnie kochaja, ufają mi i do mnie przychodzą z problemami których staram się nie lekceważyć i to też lubię no i na koniec lubię swoją szczerość i otwartość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum