Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 349 dni temu Posty: 186
Profil: Imię: Marta
Wzrost: 170 cm
Włosy: czarne
Wysłany: 2007-08-16, 14:19
malgonka napisał/a:
hehe a z teściem??
ja musze sie przyznać, że sie z moim przyszłym teściem dogaduje ateściowa to mnie ubustwia po prostu... nie wiem czemu...zawsze mnie chwali i wszystkim opowieda jaka jestem sympatyczna, miła i uczynna aż mi sie czasem głupio robi
a co ja w sobie lubie??? hmm...mnóstwo rzeczy!!!na przykład:
1. jestem bardzo komunikatywna, lubie rozmawiać z ludzmi i prawie wogóle sie nie wstydze
2. dużo gadam-straszna ze mnie gaduła, czasem plote coś trzy po trzy i bez sensu ale taki już mój urok
3. umiem słuchać i pomagać ludziom jeśli mają jakiś problem... jeśli ktoś ma ochote popłakać to służe ramieniem
4. łakomczuszek ze mnie straszny!!! no i nie mam tendencji do tycia
5. prawie oduczyłam sie przeklinać i rzuciłam palenie-to bardzo w sobie lubie, że jak sobie coś postanowie to to osiągne!!! "uparta jak osioł" mówi zawsze moja mama
6. z wyglądu to bardzo lubie swoje ciało: kocie oczy. śniada cera, dość długie włosy, wysoka, szczupła, płaski brzuch, długie nogi i nie za duży biust, który przynajmniej nie zwisa mi do pępka... nosek mam troche za duży, ale nie bardzo i tak go lubie!!!
Jejkuś aż tyle tego??? po prostu jeśli sie chce, żeby inni nas lubili to sami musimy siepie lubić!!!
_________________ NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...
Ja lubie najbardziej swoją pupke i usta.. pupka zgrabna i wypukła a usta pelne podobno kusze swymi atutami meżczyzn hihihih a poza tym to mam duże wierne oczka no i mam postrzelone pomysły i jestem bezpośrednia jak w morde szczelił haha Ogólnie to fajna jestem, miła, urocza, przyjazna, uprzejma, kobieca a przede wszystkim bardzo skromna A! i tańcować ładnie potrafie yeee! czasem się gibam w różne strony i mam nieskoordynowane ruchy hyhyh ale co tam lubie to! xD
ja lubię w sobie:
- białe ładne ząbki
-wyraźne zielone oczy
-duży biust(wszyscy go lubią)
-to że znam swoją wartość
-że jestem szczera
-bezkonfliktowa
-ładnie tańcze
-ładny uśmiech
-aha no i dogaduje się z teściową(razem na zakupki chodzimy)
Chyba lubie w sobie chec do ciaglego rozwoju i pewien rodzaj zaciecia , ktory temu towarzyszy. Cenie sie za to , jaka kobieta sie staje, a jaka na pewno nie bylam.
_________________ "Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .
hmmm...uaaaaaa..temat dla mnie;P hahhahaha, na co dizeń to jestem mało skromną osobą, ale wszystko zależy od nastroju. Czasami to po prostu mam masę kompleksow i nie mogę na siebie patzreć, ale z reguły lubię w sobie:
-moją buźkę
-kreatywność
-punktualność
-raczej wszystkie cechy charakteru...chociaż potrafilabym wymienić kilka tych niefajnych.
no, narazie to tylko przychodzi mi do głowy:) starałam się być obiektywna;P
_________________ rokiiiiisssss nadchodziiiii/chwilowo w domciu
Fajny temat
Ja lubię w sobie:
- moje zielone oczy,
- włosy,
- pewność siebie,
- to, że znam swoją wartość,
- to, że znam się dobrze na paru rzeczach,
- to, że lubię się uczyć języków obcych.
Ogólnie lubię siebie i mam mało kompleksów (mimo, że ktoś mógłby się pewnie doczepić paru niedoskonałości, jak u każdej innej osoby ).
a ja w sobie lubie:
moje zielone oczka... (mówią że nimi kusze i że sa boskie)
moje usta
długie nogi
tyłeczek
nosek tez lubie kiedys w teście szkolnym w II l.O wyszło na to że mam najładniejszy nosek w klasie włosy... długie...
szczerość
gadatliwość moją... chociaż czasem niektórzy mają dość
pewność siebie
poczucie humorku i to że czasem mi odwala i mam głupawe pomysły
to jak tańcze.. lubię to że jestem uparta
no i chyba narazie to już... jak coś mi wpadnie do głowy to jeszcze napisze
aaa zaczynam akceptować to że jestem wysoka (171)
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum