Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 278 dni temu Posty: 2329 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-05-13, 11:15
Olciiia napisał/a:
szkoda gadac zal
ale jaka szkoda i jaki zal?A niech mu odbija ta kasa i niech przebiera w tych panienkach,bynajmniej jest na co popatrzec i co poczytac jak wszystkie brukowce go atakuja
Co ja slysze " a niech przebiera w panienkach"--- ejjj przeciez on lamie serca...
Dziewczynyy....
widzicie taki to sobie moze przebierac a jak wychodzi na to ze Jaro czasem cos poprzebiera to dostaje jazde na forum i ot sprawiedliwosc...
Co do facetow z plakatow,nasuwa mi sie pewne pytanie.
Dlaczego wy tak chorobliwie podniecacie sie jakim kolesiem z plakatu?Tak az do przesady,zauwazylem to u wielu kolezanek itp itd...I nie mowicie mi ze faceci tez tak maja bo my obczaimy laske z plakatu-powiemy : "fajna dupencja" i zapominamy ze ja widzielismy wiem ze to kobieca cecha i nie da rady wam jej wyplewic ale na Boga nie przezywajcie tak
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 278 dni temu Posty: 2329 Skąd: London City ;)
Profil: Imię: Ania
Włosy: brazzzz
Stan: wkrotce zonka
Partner: L
Wysłany: 2008-05-19, 12:20
Jaro napisał/a:
Dlaczego wy tak chorobliwie podniecacie sie jakim kolesiem z plakatu?Tak az do przesady,
facetami z plakatow podniecalam sie jak mialam 15 lat i cale sciany w pokoju mialam obklejone plakatami Leonarda DiCaprio
Jakos nie zdarza mi sie podniecac facetami z plakatow i wydaje mi sie,ze to bardziej meska cecha - spojrzmy np.na czasopisma meskie- wszedzie panienki,w kobiecych czasopismach jest zdecydowanie wiecej druku
Jaro napisał/a:
ejjj przeciez on lamie serca...
no tak,ale o tym juz wszyscy raczej wiedza,wiec jesli jaks "dziewczynka" sie na niego rzuca i wskakuje mu do wyrka to powinna sie z tytm liczyc,bo publicznie juz nie raz bylo napisane i pokazana jak on traktuje kobiety
Jaro napisał/a:
jak wychodzi na to ze Jaro czasem cos poprzebiera to dostaje jazde
Ja tam lubię popatrzeć na fajnych facetów, ale też nie przeżywam, i zaraz o takim zapominam...
Jaro, może bardziej chodzi o to, że napisałeś, że "bawisz się kobietami"... gdybyś napisał może, bawię się z kobietami, czy coś podobnego inaczej by to zabrzmiało, bo wiadomo, że są też takie dziewczyny, które postępują tak jak Ty i to ich sprawa. A jak dla mnie to zabrzmiało jakbyś uprzedmiotowiał kobiety a to już nie jest ok...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum