Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 370 dni temu Posty: 3858
Profil:
Wysłany: 2008-02-23, 09:08 39 i pół
Nowy serial na tvn, ciekawy jaki bedzie
Cytat:
Serial "39 i pół" opowiada historię faceta przed czterdziestką, stąd tytuł, a właściwie jego kryzys wieku średniego. W roli głównej - Tomasz Karolak, który chociażby w "Testosteronie" pokazał, że takie dylematy nie są mu obce.
Jak informują niektóre media "Serial (39 i pół) to szalona komedia z dużą dawką energetyzującej muzyki. Nie tylko tej najnowszej. W "39 i pół" nie zabraknie też starszych, dobrze już znanych, utworów." Będzie to opowieść o wiecznie niedojrzałym i szalenie rozrywkowym byłym punkowcu Darku, który nagle pragnie odzyskać stabilizację w swoim życiu.
Za priorytet stawia sobie odzyskanie swojej żony i syna, których porzucił siedem lat temu. Oczywiście nie będzie to łatwe zadanie. Jednak zdesperowany Darek, zrobi wszystko, aby osiągnąć cel. Jak można się domyślić, wyniknie z tego wiele zabawnych sytuacji. Partnerować mu będzie Daria Widawska ("Magda M"). A także ostatnio nagrodzona na Festiwalu w Gdyni - Sonia Bohosiewicz. Zobaczymy również Dorotę Deląg i Krzysztofa Stelmaszyka.
Jak mówią twórcy serialu "39 i pół", będzie to 13 odcinków obyczajowej fabuły z elementami tragikomedii. Serial "39 i pół" będzie emitowany od 4 marca o 21:30.
Cytat:
Odc.1
Darek śni, że skończył czterdzieści lat i jeszcze niczego w życiu nie osiągnął. Pod wpływem snu odchodzi od Kaśki, z którą mieszka, i wraca do żony Ani i 17-letniego syna Patryka. Ku swemu zdumieniu w łóżku żony zastaje Tomasza, 50-letniego agenta ubezpieczeniowego, z którym Ania od niedawna mieszka. Darek jest zdruzgotany, postanawia spędzić Wigilię sam. Nie wytrzymuje jednak i idzie pod dom żony i syna...Na podwórku spotyka samotną dziewczynę, która spaceruje z psem. Paula zaprasza go do siebie na kolację.
zrodlo/ 39ipol.net
_________________ Nawet ten cholerny czas...
Nie rozdzieli nas...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-02-23, 18:35
No ja też jestem ciekawa tego serialka. Widziałam zapowiedzi. Ten aktor, który będzie grał Darka zapowiada się nieźle. Chociażby niezapomniany tekst w Testosteronie: "Pannowie toż to masakra jakaś"
4 marca przekonamy się
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-02-23, 19:13
Już się nie mogę doczekać pierwszego odcinka serial zapowiada się bardzo fajnie i fajni aktorzy w nim grają
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 323 dni temu Posty: 5504 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-02-25, 12:41
Roszpunka, a ta mnie będzie teraz kontrolować no...
daj żyć
będę oglądać wszystko jak leci :p
Ale ten serial to się dobrze zapowiada więc warto chyba zobaczyć....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum