Dzisiaj postaram się nie przegapić i luknę drugi odcinek! Chociaż znając mnie (jak roztrzepana jestem ) to wole przypomnienie ustawić.
cerrata, ja nie wiem ,sprawdz w necie. Na stronach do ściągania ( tych edukacyjnych i informacyjnych oczywiście- ) już 1 odcinek widziałam.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 222 dni temu Posty: 744 Skąd: tu i tu... i tam
Profil: Imię: Marta
Włosy: blond
Stan: zakochana
Partner: Aruś
Wysłany: 2008-03-12, 09:33
Ooglądaliśmy wczoraj. No czasami są fajne teksty ale też czekamy kiedy się rozkręci. Myślę, że jak Darek zacznie "załatwiać" Tomasza to może będzie śmieszniej.
Wczoraj byla jedna fajna sytuacja.
Matka zadaje jakieś niewygodne pytania córce(tej co Darek chce z nią być) kiedy sobie ułoży życie itp. Ona oczywiście wymijająco coś odpowiada. Nagle matka takim poważnym tonem i niespodziewanie pyta:
"Ile gotujesz jajka na miękko?"
Córka odpowiada "No 3 minuty"
Matka na to: "No to jednak niektóre pytania rozumiesz"
Aha i fajnie Darek rozkręcił sztywną imprezę. Podobają mi się piosenki
_________________ Last night I asked my angel to watch over you but he came back soon.
I ask: Why?
He smile and said:
An angel doesn't watch over anotcher angel.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-12, 19:58
Coraz bardziej mi się podoba ten film
powtórka jest w niedziele, tylko nie wiem o ktorej godzinie
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Dołączyła 139 dni temu Posty: 1860 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-03-22, 03:54
madzia napisał/a:
nie, to chyba we wtorki
na oficjalnej stronie sa odcinki do pobrania
co gdzie????????A mozesz podac link??????Skad pobierasz bo i ja chcialabym zobaczyc ten serial a innego zrudla nie mam jak internet prosze prosze prosze
[ Dodano: 2008-03-22, 04:36 ]
kurcze ja nie moge sciagnac tam cos nie dziala moze macie jakies inne zrodla?
[ Dodano: 2008-03-24, 03:24 ]
wow super serialik wlsnie znalazlam na necie wreszcie cos normalnego z fajna muza w tle mozna obejrzec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum