Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2008-03-05, 13:49
martula napisał/a:
ALe z tego co czytam to nic ciekawego mnie nie ominęło
No dokładnie
trochę przereklamowali ten serial... zobaczymy jakie będą następne odcinki
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
trochę przereklamowali ten serial... zobaczymy jakie będą następne odcinki
No to nie mam co żałować jak przegapiłam? Kurcze zawsze tak mam że jak się nastawię że coś mam obejrzeć to przegapię. Małż mi mówi żebym sobie przypomnienia w telefonie ustawiała............. Może to jest jakaś metoda?
Wysłany: 2008-03-06, 14:00
Madzia81 napisał/a:
następny odcinek pewnie też obejrzymy.
Ja tak samo obejrzę
cerrata napisał/a:
i ta piosenka...
Anaaaaaaaaaaaarchiaaaaaaaaaaaaa
nooo
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Wysłany: 2008-03-11, 13:39
Moniika napisał/a:
Ja ogladalam ostatnio powtorke w sobote i mi sie podobalo
ja też sobie powtórkę obejrzałam
i dzisiaj też obejrzę 2 odcinek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum