Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1116 dni temu Posty: 1548 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Stan: Panienka z okienka ;)
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-26, 15:06
LadyNefretete napisał/a:
malgonka, zdrówka kochana życzę
monia66 napisał/a:
malgonka zdrowka
Dziękuje kochane
Leżę i leżę dvd mi szwankuję co włączę jakiś film to mi przeskakują kadry albo głos nie nadąża za ruchem warg
W tv oczywiście nie ma nic więc weszłam tutaj troszkę, choć zaraz oczy mnie bolą od kompa
Ehhh nie miało mnie kiedy dopaść
Widzę, że na forum jakiś okres bezsenności nastał, nie pijcie kawki i męczcie się cały dzień a przed snem kubek gorącego mleka albo kakao i może niektórym z was pomoże
_________________ "Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"
Informacje: Dołączyła 339 dni temu Posty: 1681 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Partner: Kotuuuuś:*
Wysłany: 2010-02-26, 15:06
wróciłam ze szkoły, jestem w trakcie gotowania ryżu z warzywami
humorek dopisuje, jak dobrze że juz piątek
w planach spotkanie z kumpelą, a wieczorem
to co zwykle
LadyNefretete napisał/a:
muszę szybko wyszykować i brać się bo uczenia
Piękna słyszę to od 2 lub 3 dni malgonka, zdrówka, nie rozkładaj sie na wiosne
wszystkim ciepełka i dużo słonka
_________________ Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca...
Profil: Imię: Kasia
Włosy: brązowe
Stan: panna
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-26, 15:08
Witam weekendowo
w końcu mam trochę czasu żeby coś napisać cały tydzień na uczelni i zaczął się już semestr na całego
dzisiaj byłom jeszcze na 2 godziny i już mam wolne
W. pojechał do szkoły bo w tym tyg. ma zjazdy więc pewnie zobaczymy się wieczorem
Wzrost: całe 158 cm
Włosy: farbowany ;)
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-26, 15:13
dzień doberek
humor mam dziś bardzo dobry
byłam na uczelni ale zajęcia mam tylko od 10 do 12 więc jest pięknie no i bardzo przyjemne zajęcia - babeczka fantastycznie opowiada, aż chce się tam siedzieć
po południu mają wpaść do nas dziadkowie bo tatko ma dziś imieniny, więc liczę na wypicie odrobiny dobrego winka
miałam się spotkać z koleżanką, ale jak się to winko szykuje to będę musiała odwołać bo po spożyciu nie jeżdżę i nie będę miała jak do niej dotrzeć
właśnie skonsumowałam obiadzinę i czekam aż rodzice wrócą z pracy
mloda, moje kochane maleństwo zastanawiam się co by Ci mogło pomóc w zasypianiu ale domyślam się, że wszelkie znane sposoby wypróbowałaś i chyba jestem bezradna a tego nie lubię
mogę Cie wyprzytulać mocnoooo
malgonka napisał/a:
bo mnie choróbsko dopada
mnie też właśnie coś dopada... zaczęło się od opryszczki, przeszło w chrypę i zaniki głosu teraz przeszło w fazę okropnego kataru... wrr
zdrówka więc nam życzę
LadyNefretete napisał/a:
zacząć oszczędzać na Rzym
fiu fiu co ja tu czytam, ale ktoś będzie miał fajną wycieczkę ahh.. nic tylko się rozmarzyć
Witam
Jak dobrze ze juz koniec tygodnia... Dziś już miałam dosyc
Pogoda się popsuła, to i humorek gorszy. Ale i tak wizja weekendu mnie pozytywnie nastraja.... No może poza faktem, że jutro egzamin
Czekam na mojego Ł., zjemy obiadek a potem jedziemy do niego
Miłego piątku Wam życzę
Wysłany: 2010-02-26, 15:33
hejka
a ja od wczoraj mam dłuuuugi weekend już drugi dzień wyleguję się i odpoczywam nie muszę słuchać narzekania szefowej
byłam dzisiaj o 13 z króliczkiem moim u weterynarza , tata mnie zawiózł i jestem mu bardzo wdzięczna za to maluszek ogólnie ma grzybice ale walczę... i będę walczyła...
zjadłam niedawno obiadek -tata się postarał jestem najedzona strasznie teraz jem sobie pianki (słodkości) wyleguję się i czytam BS
nie dawno wróciłam z pracy, szefowa mi dziś tak nie dopiekła jak zwykle jestem w super humorku, czytam sobie farum i czasem coś wtrące
_________________ Nie obiecuję ci wiele...
Bo tyle co prawie nic...
Najwyżej wiosenną zieleń...
I pogodne dni...
Najwyżej uśmiech na twarzy...
I dłoń w potrzebie...
Nie obiecuję ci wiele...
Bo tylko po prostu siebie...
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 988 dni temu Posty: 7439
Profil: Imię: Kasia
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2010-02-26, 16:00
Humorek jakis taki mam wysmienity
Ot tak nie wiem czemu nawet hehe
Jest 16, a ja mam wszystko naszykowane na zjazd Czuje, ze dzis sie wyspie
Wyjazd o 4 rano zaczynam "lekko" panikowac przed niedzielnym egzaminem ale i tak czuje, ze nie zdam za 1 razem
Ogarnelam domek itd. Bylam na spacerku, ach jak milo miec wolne
Pogoda dzis u mnie w pelni wiosenna
_________________ Z mężczyznami bywa tak jak z telefonami – albo zajęty, albo pomyłka.
zaczynam "lekko" panikowac przed niedzielnym egzaminem ale i tak czuje, ze nie zdam za 1 razem
A może jednak?
katti napisał/a:
Ogarnelam domek itd. Bylam na spacerku, ach jak milo miec wolne
To dziś masz czas dla siebie Więc wiadomo skąd humor
LadyNefretete Proponuję poszukać jakiegoś słoiczka czy coś, postawić go na widoku i podpisać RZYM sądzę że wcześniej coś się uzbiera.
A ja zjadłam łososia Poszczę, ale dla mnie można ryby jeść jak się pości.
Zrobiłam zieloną herbatkę, jeszcze chwila relaksu i biorę się za coś, żeby znów nie przesiedziec bezczynnie pół dnia.
Wysłany: 2010-02-26, 16:22
a ja się uczę i uczę od rana...
misiek wpadł na buziaka i już uciekł na uczelnię...
ehhh... dopiero w niedziele go zobaczę i to tylko na chwileczkę
zaraz idę mamce farbować włoski a potem nie wiem... może coś poczytam
ogólnie pogoda się zepsuła... pada deszcz
humorek taki średni ehhh...
malgonka, zdrówka kochana!!! co byś do niedzieli była na nogach
Wysłany: 2010-02-26, 18:07
a ja się nudzę..
od 13.00 praktycznie sama w domu i już nie wyrabiam
nie ma co robić. czekam aż ten teges wróci z pracy żeby pogadać na gg
idę sobie coś zjeść
_________________ Jest taka miłość, która nie umiera, choć zakochani od siebie odejdą...
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1116 dni temu Posty: 1548 Skąd: Lublin
Profil: Imię: Gosia
Stan: Panienka z okienka ;)
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-26, 19:59
Cytat:
malgonka, zdrówka, nie rozkładaj sie na wiosne
Lolka000 napisał/a:
malgonka, zdrówka kochana!!! co byś do niedzieli była na nogach
Dzięki kochane
Amorku łączę się z tobą w bólu mnie też katar męczy niesamowicie
Jutro mam trochę roboty więc dziś się wyleżałam ile mogłam, jeszcze na noc sobie wezmę jakieś medykamenty co by się wygrzać porządnie i jutro mam nadzieję być jak nowo narodzona (choć pewnie i tak nie będę )
Obejrzałam se filmik zaraz obejrzę kolejny a potem jakoś będę próbowała się ululać choć ciężko będzie z zatkanym nosem
Miłego wieczorka
_________________ "Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 716 dni temu Posty: 659 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Imię: lily
Wzrost: mała
Włosy: raczej blondy
Stan: mężatka generalnie szczęśliwa
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-26, 20:15
W końcu po pracy... Bardzo ciężki tydzień miałam. Robię dodatkowy projekt ,juz drugi w przeciągu ostatniego m-ca i ma dość. Zuwagi na zmęczenie, nie mam popblemu z zasypianie. Padam i zasypiam. Jedno co, to skończyłam dzisiaj. Mam wolne do wtorku Jutro koncert depeche mode w dusseldorf'ie<jupi> , jestem już spakowana, mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia, ale czekam z tym na męża Niestey kończy parcę wieczorem i jeszcze musze po niego podjechać, więc znowu pójde poźno spać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum