Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1027 dni temu Posty: 7586
Profil: Imię: K.
Wzrost: średni
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2008-12-23, 00:06 [23.12.2008] Wtorek :)
I mamy juz wtoreczek
_________________ Życie jest krótkie więc łam reguły, zapominaj szybko, całuj powoli, kochaj szczerze śmiej się bez ograniczeń i nie płacz nigdy za tymi którzy cię zranili.
Informacje: Dołączyła 771 dni temu Posty: 5988 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-12-23, 06:18
Widzę, że katti zaszalała i założyła nam nowy temacik
Ja bez potrzeby oczywiście wstałam, energia mnie rozpiera, mimo że poszła spać jakoś po 1. Już na dzień dobry był pasek czekolady i tak jest od dobrych czterech dni, tylko ilość się zmienia Czuję się z leksza lepiej. Wydawało mi się, że nie mam kataru, ale chyba to cofnę. Mam nadzieję, że dzisiaj w końcu wyjdę na powietrze Miłego dnia życzę wszystkim!
Informacje: Dołączyła 771 dni temu Posty: 2454 Skąd: Poznań
Profil: Stan: żonka
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-23, 07:37
dzien dobry, ja oczywiscie w pracy. Ciezki dzien przede mna, ale na szczescie jeszcze 8 godzin i wolne, pewnie puszcza nas dzisiaj wczesniej do domu, ale ja i tak bede siedziec normalnie
Milego dzionka
Informacje: Dołączyła 771 dni temu Posty: 5988 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-12-23, 08:52
A mnie strasznie od kropli swędzi podbiebienie. Miałam właśnie ochotę zdrzemnąć się, bo od 6 nie spałam, ale no nie da rady Zaparzyłam sobie rumianek, niedługo strzelę jakąś kąpiel i pewnie zabiorę się za robienie sałatki.
Wysłany: 2008-12-23, 09:05
Dzien dobry
Zjadlam sniadanko, zakasam rekawy i do roboty hehe masa rzeczy do zrobienia.
O 10 na pogrzeb Tatus lezy chory
Ja dzis mam wolne i jestem w domku
Elodi napisał/a:
katti zaszalała i założyła nam nowy temacik
Do pozna mialam robote i sobie zajrzalam
Elodi napisał/a:
Mam nadzieję, że dzisiaj w końcu wyjdę na powietrze
Jesli czujesz sie na silach, to wyjdz na dwor.
Milego dnia wszystkim
_________________ Życie jest krótkie więc łam reguły, zapominaj szybko, całuj powoli, kochaj szczerze śmiej się bez ograniczeń i nie płacz nigdy za tymi którzy cię zranili.
Wysłany: 2008-12-23, 09:17
Elodi napisał/a:
Gardło mnie nie boli, jedynie lekki katar pozostał, ale tak pewnie wyjdę dzisiaj, nie wytrzymam siedzenia w domu
Spacer dobrze Ci zrobi Tylko nie caly dzien hehe bo sie gorzej doprawisz
Elodi napisał/a:
Ja wczoraj trochę posprzątałam, dzisiaj raptem sałatka do zrobienia
Oj to ja jestem sto lat za murzynami hehe
Szybko pojdzie Dzien dlugi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum