[ Dodano: 2008-12-24, 00:06 ]
Wysuszylam wlosy, usypiam juz na siedzaco w fotelu hehe jeszcze chwilka i sie klade spac, dzis w dzien jeszcze jest pare rzeczy do zrobienia
_________________ Z mężczyznami bywa tak jak z telefonami – albo zajęty, albo pomyłka.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 613 dni temu Posty: 3735
Profil:
Wysłany: 2008-12-24, 00:31
Witam laseczki
Wesołych swiat wam zycze. Mam nadzieje ze bylyscie grzeczne w tym roku i Moklaj Was odwiedzi.
Duzo, duzo radosci, milosci i szczescia w tym dniu Wam zycze
_________________ Pasujecie do siebie jak tubka i klej
asia21_87, ja zaganiana jestem caly czas, nawet w swieta, mialam tyle roboty u mnie, ze dopiero o 19 do domku dzis wrocilam a i swieta sie zapowiadaja pracujace.
_________________ Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...
Informacje: Dołączyła 732 dni temu Posty: 5935 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-12-24, 09:53
Witam wszystkich Coś mdli mnie w ten ciekawy dzień, może rumianeczek?
Zakupy, dania, sprzątanie porobione, jedynie pozostaje nam czekać na wspaniałych gości. Prezenty ulokowane są pod choineczkę i czekają na właściciela Nie ukrywam, że w nocy nie mogłam spać, bo czułam już te motyle w brzuszku Chyba robię się głodna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum