Wysłany: 2010-02-19, 00:10 [19.02.2010] PIĄTEK TYGODNIA KONIEC I POCZĄTEK :)
ZNÓW SIĘ ZASIEDZIAŁAM
BUZIAKI DLA MOCNYCH MARKÓW ZBOCZUCHÓW :d
_________________ Kiedyś się z NIEGO wyleczę.
Może nie na pstryknięcie palcami, może nie po tygodniu, ani miesiącu.
Czeka mnie wiele pustych dni, w których wciąż będzie pojawiać się JEGO twarz...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 321 dni temu Posty: 2227 Skąd: daleko stąd :)
Profil: Partner: Chłopisko kochane ;)
Wysłany: 2010-02-19, 06:55
Olenka napisał/a:
Grzecznie tam Zboczuszki
jak usną to chyba grzeczne będą
witam sie z pracy cieplutko wstawać mi sie nie chciało dzis jak diabli, a jak wyszłam z domu to doznałam szoku mgła taka, że masakra, ledwo widać cokolwiek było, teraz ciut lepiej, ale o 6, szaleństwo
Wczoraj wieczorek z Chłopem nawet nawet musze przyznać, trafilismy przez przypadek na jakiś jazzowy koncert, więc kul, wróciłam jak kopciuszek do domku żeby dzis wstać
Ale czuje pms wpowietrzu niestety jakaś taka się marudna robię, mimo dobrego humoru, i jojcząco-narzekająca i upierdliwa Kiedy ta wiosna będzie do cholery
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 624 dni temu Posty: 5296 Skąd: ...
Profil: Imię: Justyna
Wysłany: 2010-02-19, 08:30
witam
nie wiem co tu robię o tej godzinie spać jakoś nie mogę..
nareszcie weekend
wieczorkiem spotkanie z kumpelami z byłej pracy
w końcu wyrwę się z domu
miłego dnia
_________________ Jest taka miłość, która nie umiera, choć zakochani od siebie odejdą...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 743 dni temu Posty: 2630 Skąd: :):):)
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-02-19, 09:36
anka1705 napisał/a:
BUZIAKI DLA MOCNYCH MARKÓW ZBOCZUCHÓW :d
buziaki dla zboczuszków
cóż poszaleliśmy wczoraj z qrczakiem
ehhh
Wstałam... teraz posiedzę w książkach, potem jedziemy z B. na miasto pozałatwiać kilka spraw, skoczę może doo gina bo będę miała po drodze a bym musiała... skorzystam z okazji, że B. mnie zawiezie a potem nie wiem...
chyba wskoczymy do łóżka... będzie szał... i tak spędzę mój przedolimpijski wieczór
humorek boski
Pozdrowionka i miłego dnia
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-19, 09:53
hej!
chodzę na rzęsach, spać w ogóle nie mogłam anka1705, Lolka000, qrczak hehe jak się spało, jak sny?
mi się głupoty śniły (nie zboczone!)
idę sie do porządku doprowadzić, kawę wypić i uciekam, trzeba poprawić tą prace lic..
Informacje: Dołączyła 732 dni temu Posty: 5935 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-02-19, 12:51
Dzień dobry
Ja sobie pospałam zdrowo, ale od razu wzięłam się za knigi z polskiego i tym oto sposobem wstęp do XX-lecia i cztery wiersze mam opracowane Na poniedziałek mam szczęśliwy numerek, więc mogę spokojnie skupić się na jednym przedmiocie
Dziś może pojedziemy z K. i jego psiakiem do weterynarza, ma jakieś problemy z łapami- to wsztstko przez śnieg i sól. Na wieczór standardowo filmik i może uda mi się młodego namówić, żeby się przekimał u mnie Chyba sie cofam, czuję się jak cztery lata temu- zakochana po uszy i taka przylepa, która nie chce go wypuścić
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 613 dni temu Posty: 3735
Profil:
Wysłany: 2010-02-19, 12:57
Elodi napisał/a:
zakochana po uszy i taka przylepa, która nie chce go wypuścić
Witam sie i ja dziś
Humorek mega
Chociaż nie wiem czemu. Miśka od 3 dni nie widziałam. Taka przerwa nam na plus wychodzi
Muzyczka gra A ja sama w domku
Dziś wieczorkiem piwko ze znajomymi
Miłego
Elodi napisał/a:
Na poniedziałek mam szczęśliwy numerek
Jakieś przekręty? (u nas tez tak było)
_________________ Pasujecie do siebie jak tubka i klej
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 407 dni temu Posty: 2876 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Stan: Zajęta :)
Partner: P.
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-19, 12:59
Elodi napisał/a:
Chyba sie cofam, czuję się jak cztery lata temu- zakochana po uszy i taka przylepa, która nie chce go wypuścić
Skąd ja to znam Jeszcze trochę i P. zacznie miec mnie powyżej uszu Ale co tam! bo przecież
Elodi napisał/a:
wiosennie mi
Cytat:
nareszcie weekend
Mi do weekendu jeszcze kilka godzin zostało, ale już i tak bliżej niż dalej
Torii1988 napisał/a:
wieczorkiem spotkanie z kumpelami z byłej pracy
To udanej imprezy życzę Takie babskie spotkania są najlepsze
Zaraz muszę wychodzic do pracy, i tu znowu Was zaskoczę, bo nie chce mi się! A świadomośc, że już jutro wolne zamiast mobilizowac mnie to jeszcze bardziej mnie rozleniwia
Miłego dnia babole
_________________ I spraw Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły mi w cycki...
Dzien dobry
Ja juz po pracy - urwalam sie dzisiaj wczesniej
Jak dobrze ze juz piatek
Jutro jadę do szkoły na egzamin i koniec tej nauki
Po prostu dzisiaj humor jest
Miłego dnia wszystkim
Wysłany: 2010-02-19, 14:09
witam sie piatkowo
mam dzisiaj bardzo dobry humor, pomimo tego ze moje dzisiejsze spotkanie z miskiem nie wypali bylismy zmuszeni przelozyc je na jutro i nasze swietowanie 4 latek bycia razem z racji tego , ze dzisiaj do mojego miska przychodza panowie z MPWiK wymieniac wodomierz. Przychodza bodajze na 15 i nikt nie wie ile beda siedziec tam. W domu bedzie straszny balagan czyli jednym slowem
dzisiaj natomiast jade do kolezanki oddac jej ksiazke i na pogaduchy. Bede musiala jakos wytrzymac do jutra bez mojego miska.
Udanego piatku babeczki
baby wiosna idzie moja kicia wczoraj poszła na randkę i dziś dopiero wróciła (kurde, swoją drogą też bym tak chciała:P)
ugotowałam obiadek
posprzątałam to wszystko przy muzyczce
ale mam humorek oł je
dziś randka
buziaki
_________________ Kiedyś się z NIEGO wyleczę.
Może nie na pstryknięcie palcami, może nie po tygodniu, ani miesiącu.
Czeka mnie wiele pustych dni, w których wciąż będzie pojawiać się JEGO twarz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum