Może czwartek będzie lepszy od środy dla mnie:/ Bo dziś mi zrobiła nalot na mieszkanie właścicielka i że akurat mam okres, że chodze spać o 4 wstaje o 8 mało czasu mam na sprzątanie i była afera, mam nadzieję, że problemów nie będę miała, akurat jak mam bałagan przez 3 tyg to akurat wtedy musiała przyjść:/ No i jeszcze pretensje o wszystko, nawet stwierdziła, że to pewnie przez bałagan mój eks znalazł sobie inną(a prawda jest inna, ale nevermind). Grrrrrrrrr
_________________ Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...
Nie ma o jak sobie porobic projekt po nocy.. Ktory i tak wychodzi zle
Normalnie uwielbiam to.
_________________ 1.Niech Twoim najważniejszym przykazaniem będzie miłość...
... do samego siebie
2.Wybaczaj swoim wrogom...
... gdy już ich zabijesz
3.Mów tylko prawdę...
...wtedy, gdy nie będziesz miał innego wyjścia.
4. Nie wahaj się poświęcać...
...innych, gdy korzyść jest tego warta
Jeszcze tylko dzis i przerwa swiateczna..
Ostatnia na stancji zasnelam, pierwsza wstalam...
_________________ 1.Niech Twoim najważniejszym przykazaniem będzie miłość...
... do samego siebie
2.Wybaczaj swoim wrogom...
... gdy już ich zabijesz
3.Mów tylko prawdę...
...wtedy, gdy nie będziesz miał innego wyjścia.
4. Nie wahaj się poświęcać...
...innych, gdy korzyść jest tego warta
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 740 dni temu Posty: 2990 Skąd: Stąd :)
Profil:
Wysłany: 2008-12-18, 07:14
Czesc Dziewczyny....
Odkad wstalam przesladuje mnie pech. Moze nie powinnam w ogole wstawac z lozka, zwlaszcza, ze mam dzisiaj ze 3 sprawdziany i czeka mnie pytanie z polskiego...
Mam jazdy na 9 i nie mam czym dojechac nawet, bo oczywiscie auto mojej mamy - jak zawsze chodzi jak trzeba - nie zapali i koniec. I co teraz? nie wiem. Mam nerwy i wiem, ze na tym sie dzis pech nie skonczy....
Profil:
Wysłany: 2008-12-18, 07:17
Lolka000, tez bym chciala byc chora w takiej sytuacji... wypatrzylam teraz jakis pks, ale w takim ukladzie to sie boje na te jazdy isc nawet, zebym czegos nie wymalowala znowu... najwyzej kolezanka za mnie pojedzie zamiast 1 to 2h, no bo co mam zrobic...
Informacje: Dołączyła 1216 dni temu Posty: 6645 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-12-18, 07:18
Nocne marki
Ja juz kawke pije, jakos mi dziwnie dzis
Chwilke poczytam i uciekam dzis wczesniej bo jeszcze auto zatankowac a kolejki pewnie beda.
Milego dnia
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cie nosze. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko...a ja Twoja mama
W ważniejszych sprawach dotyczących forum, szybciej odpowiem na PW
Profil:
Wysłany: 2008-12-18, 07:23
Lolka000, dzieki, ale mam zle przeczucia. A jak mam zle, to znaczy, ze bedzie niezbyt fajny dzien...najchetniej zostalabym w domu, ale i tak mnie nie omina te sprawdziany....
[ Dodano: 2008-12-18, 07:25 ]
Jak ja bym chciala, zeby juz byl wieczor.......... albo najlepiej nastepny dzien. Nie mozna tak o wybic tego czwartku, wyrwac kartki z kalendarza, zeby ot tak nie bylo tego dnia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum