Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 743 dni temu Posty: 2630 Skąd: :):):)
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-12-17, 06:19 [17.12.2008] środa:):)
Witam!!! dopadło mnie choróbsko jakies... źle się czuje i stwierdziłam ze poleze dzisiaj w domku;) w szkole mam juz luzik przed swiateczny tak wiec nic nie strace:)
Wzrost: 167 cm
Włosy: Blond w porywach do brązu;)
Stan: Weekendowa żonka:)
Partner: Krzyś
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-17, 07:31
Lolka000, ja się obudziłam z potwornym bólem gardła, więc chyba mnie też cosik bierze przed samymi Świętami. A tyle jeszcze do zrobienia...
Marzycielka24, Ty też nie lubisz rano wstawać? Bo ja nie cierpię chociaż jak kiedyś pracowałam od 10 do 18 to non-stop powtarzałam, że wolałabym iść na 8 i wrócić o 16 i mieć coś jeszcze z tego dnia dla siebie.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 618 dni temu Posty: 2374 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-12-17, 07:40
kjujiczek napisał/a:
Marzycielka24, Ty też nie lubisz rano wstawać?
A jest ktoś kto lubi? Ja nie cierpię. Chociaż dostrzegam pewne plusy, np. to, że bardzo wcześnie jestem w domu, bo jak przyjade na 6 i jestem do 14 to o 15 już w domku- ale to mi się zdarza baaaardzo rzadko
Wysłany: 2008-12-17, 08:00
witam
ja np jestem dziś rannym ptaszkiem,
ale to wyjątek musiałam dziewczyny do szkoły wyprawić
dziś w szkole maja jasełka i mama bardzo chciała jechać zobaczyć a ja oczywiście za fotografa bede robić
Informacje: Dołączyła 1125 dni temu Posty: 654 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2008-12-17, 08:57
A ja nadal na L4 .... juz ponad 2 tygodnie , zobaczymy czy w piatek mi przedluzy czy nie....
W tym wypadku wolalabym tak, nie kwapi mi sie pracowac w wigilie, swieta sylwestra i nowy rok.
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 848 dni temu Posty: 9639 Skąd: z malej osadki
Profil: Imię: Ola
Stan: zakochana
Partner: Tomek
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-17, 09:00
Ananas, a jaka ty masz prace ze musialabys w swieta pracowac ?
witam sie ja wstalam z trudem dzis przede mna ciezki dzien bo od rana do konca brrr....
no ale co tam trzeba przezc a z teszta to ostatni taki dzien w tym roku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum