Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 689 dni temu Posty: 2961 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-02-27, 19:24
Oglądałam i mam mętlik w głowie Ciekawa jestem, co naprawdę się tam stało. Kiedyś pewnie się to wyjaśni, ale kiedy? Ale film faktycznie wprowadza wiele znaków zapytania... I niewygodnych informacji...
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 475 dni temu Posty: 10687 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-24, 13:48
mi ta sprawa śmierdziała od samego początku( byłam w podstawówce..ale coś nie tak było... ) później moje własne przemyślenia, fakty, filmy (różne nie tylko ten)... Bush to ścierwo moim zdaniem i nie dziwiłoby mnie to gdyby to on zrobił, , ,
zresztą ja tak myślę
[ Dodano: 2007-07-24, 13:49 ]
a film już oglądałam kilka miesięcy temu
Profil:
Wysłany: 2007-07-24, 20:33
dlaczego?
Bo to prezydent?
Nie każdy prezydent musi być dobrym człowiekiem..to że jest sięprezydentem nie oznacza , ze jest sięrównież dobrym i mądrym człowiekiem i że nie działa się dla swoejj korzyści...
najbardziej zastanawia mnie co sie stało z tymi ludzmi co niby przez telefon komórkowy rozmawiali a przeciez wtedy łącznośc była prawie niemozliwa w powietrzu skąd i kto dzwonił i co tak naprawdę się stało
Profil:
Wysłany: 2007-07-24, 20:43
tacy ludzie i takie nagrania to drobnostka do załatwienia!
[ Dodano: 2007-07-24, 20:58 ]
aha, i dobre było nie tylko ten motyw z zasięgiem, ale też to że ten koleś co niby to jakiś mąż był czy syn.. Dzwonił do kogoś ze swojej rodziny i przedstawił się imieniem i nazwiskiem... litości...
Ja osobiście nie wiem co tak naprawdę zaszło, czy było to wszytsko planem Bin Ladena czy kogoś innego, ważne dla mnie jest to, że dla mnie do dziś ten widok jest szokiem i płaczę za każdym razem kiedy słyszę World Trade Center.
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 489 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-11, 16:39
calineczka napisał/a:
TYle lat juz minęlo a pamietam jakby to było wczoraj
ja tak samo... pamietam ze akurat ogladalam telenowele na tvn i nagle ją przerwali, nie wiedziałam co się stało bo pojawił sie czarny ekran a po chwili samolot uderzajacy w WTC
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Ja tez byłam wtedy w domu i zadzwoniła koleżanka ,ale w zupełnie innej sprawie i się pyta czy wiem co się stało a ja , że nie i wtedy powiedziała abym wlączyla telewizor i
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 489 dni temu Posty: 3314 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-11, 16:42
6 lat... boze jak to szybko minelo...
juz nic nie jest tak samo po tej tragedii
tyle niewinnych ludzi wtedy zginelo
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum