o tym samym mówili w Dzień dobry Tvn dzisiaj ,, że niby jest inaczej ale np jak zrobili ankietę w Nowym Jorku to amerykanie niektórzy nawet nie wiedzieli kiedy to było
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-11, 15:49
tez widzialam to...
niektorzy ludzie nawet zapomnieli ze to bylo we wrzesniu i mowili o pazdzierniku
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 725 dni temu Posty: 2960 Skąd: Wałbrzych
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-09-11, 21:07
fakt, to już 6 rocznica... strasznie szybko to zleciało... nim się obejrzymy a będzie już 10 rocznica... a tak naprawdę nadal tyle spraw nie wyjaśnionych
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 537 dni temu Posty: 4055 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-09-11, 23:01
[*] [*]
Widziałam dzisiaj wywiady z ludzmi, którzy pracowali w strefie zero. Prawie wszyscy mają raja tak szkodliwe były te opary azbestowe. Wypowiadał się bezdomny, który brał udział w tej akcji, że po tym zdarzeniu Ameryka się na nich wypieła- zrobili co swoje i narazie. Mają straszny żal o to, już 1/3 strażaków i policjantów umarło na raka ale nikt nie raczy o nich wspomnieć.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 526 dni temu Posty: 3312 Skąd: Łódź
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-09-12, 08:39
tez to widzialam
Jewel napisał/a:
Wypowiadał się bezdomny, który brał udział w tej akcji, że po tym zdarzeniu Ameryka się na nich wypieła- zrobili co swoje i narazie.
no wlasnie juz nikt nie pamieta o tym co robili ci robotnicy, nie dosc ze pomagali wyciagac ciala spod gruzu to wdychali te opary
tam sie wypowiadal czlowiek ze oni chca przypomniec o swoim istnieniu
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum