Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 322 dni temu Posty: 5495 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2008-05-04, 18:52
Donn, co cię śmieszy, aj to poważnie mówiłam
bo mi się wydaje, że to taki 'tani' zestawik podniecający, czyli wystaw dupe, załóż kozaki i potarmoś włosy.. a gdzie coś zmysłowego? ni mo ! wszystko jak na tacy..
Informacje: Dołączył: 111 dni temu Posty: 133 Skąd: Rzeszow
Profil: Imię: Jarek
Wzrost: 185
Włosy: brąz
Stan: zajety i wolny zarazem :)
Wysłany: 2008-05-05, 00:54
No kobitki,niezle macie zestawiki podniecajace ale jako facet musze powiedziec ze to NIE PODNIECA...TO PROWOKUJE...
Kobieta jest podniecajaca po wieczornej kapieli gdy wychodzi w pieknym szlafroku delkiatnie muskajacym jej swiezo nabalsamowana skórę,w mokrych wlosach opadajacych zmyslowa na cialo
Rano gdy sie budzi i jest majestatycznie zaspana,taka naturalna i piekna - i to jest podniecajace a nie spodniczka przez ktora co najwyzej ktos bedzie mial ochote was zgwalcic i bedziecie odbierane jako kurtyzany...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 536 dni temu Posty: 2840 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2008-05-05, 15:48
Jaro napisał/a:
Rano gdy sie budzi i jest majestatycznie zaspana,taka naturalna i piekna - i to jest podniecajace a nie spodniczka przez ktora co najwyzej ktos bedzie mial ochote was zgwalcic
jak często nie zgadzałam się z tym co tu głosiłeś, tak teraz miło się czyta to co napisałeś.
Młode dziewczyny często mylą właśnie podniecenie z prowokacją. Podniecenie jest zmysłowe i kobiece, a nie ubiór który więcej odkrywa niż zakrywa i mocny makijaż... a fuuu...
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 13 dni temu Posty: 5 Skąd: lublin
Profil: Imię: Madzia
Wzrost: dość wysoka
Włosy: Brunetka
Stan: Panna
Partner: Grzesiek
Wysłany: 2008-05-05, 15:53
Na ulice tak się nie wychodzi. ale gdy jest się tylko we 2 to można zrobić to co podoba się i co lubi moja połówka. Taki zestaw jest bardzo żadko bo przecież nie można ciągle robić tego samego w sypialni. Czasem powinny być jakieś zmiany. Owaszem w takim stroju wygląda sie trochę jak prostytutka, ale każdy robi w sypialni różne rzeczy... A moje kochanie uwielbia np. przebieranki... mój chłopak mówi że uwielbia moje ciało.... a jak jest coś nie do końca pokazane tylko kawałeczek np kawałeczek posladków jest to bardzo dla niego podniecajace... Ludzie kupują stroje pielęgniarek, policjantek króliczków, itp pończochy gorsety i cała mase tych rzeczy. Każdy ma inny gust. Uważam że to kwestia gustu co kto lubi w sypialni...
To prawda moze nie na ulice tak jak napisala Kociak ale do sypialni jak najbardziej Tomek np.uwielbia ponczochy kabaretki jak je zakladam to nie moze sie powstrzymac
_________________ Kobieta kochana zawsze odnosi sukces...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum