Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 283 dni temu Posty: 364 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Wzrost: Stanowczo za mało ;)
Włosy: brąz
Stan: panna.. jeszcze ;)
Wysłany: 2007-09-29, 10:01
Mojemu to zeby mial na mnie ochote to wystarczy bym włosy rozpuscila.. tak mowi A potem tylko tekst.. " Nie prowokuj dziewczyno " Wiadomo jak sie konczy.. Po wszytskim dobiegaja mnie jeszcze slowa " No i sprowokowalas.. "
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-16, 11:16
zdecydowanie ponczoszki i szpilki, najlepiej czarne. czerwone usteczka tez dzialaja
Na mojego B. działa tez cała atmosfera, swiecdzki, dobra kolacja( zwłaszcza cos z owocow morza- bo to najlepszy afrodyzjak) i wtedy w zasadzie jest juz nie wazne co mam na sobie
gdybym musiała napisac co działa na mojego to hm...brakło by mi czasu,działa na niego wszystko .Czasem mam juz dosc:) no ale...moze nie pasujemy do siebie temperamentem tyle ze mam 100% pewnosci ze nigdy nie odmówi jak ja chce ma ochte zawsze o kazdej porze dni i nocy jak oni to robia co
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 297 dni temu Posty: 97 Skąd: podkarpackie
Profil: Stan: [zaręczona]
Wysłany: 2007-11-04, 15:17
sulinka76, to super:) tylko pozazdrościć
tyle lat razem (gdzieś czytałam że macie nastoletnich synów) a ochota wciąż piekielna
zazwyczaj po wspólnym zamieszkaniu częstotliwość spada a u Was ciągle gorąco;)
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 119 dni temu Posty: 67
Profil: Imię: Andrea
Wzrost: 175
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2008-01-23, 11:03
jjeku na tych facetów tak te ponczochy działaja mnie one nie krecą no i oczywiscie zadbane pupy w sexy majtkach ;)nie bylo faceta ktory by sie nie zachwycil moja pupa ;)zawsze na nich działają posladki i skóra gładka , opalona oni za tym, szaleją ....no i jak kzady facet biust a wiec dziewczynki pkazywac biusty i zgrabne pupy;)
Informacje: Wiek: 18 Dołączyła 14 dni temu Posty: 5 Skąd: lublin
Profil: Imię: Madzia
Wzrost: dość wysoka
Włosy: Brunetka
Stan: Panna
Partner: Grzesiek
Wysłany: 2008-05-04, 14:28
Mój kotek lubi jak założe bluzkę z duużym dekoldem, króciutką mini tak krótką, że aż mi widać kawałek pośladków, do tego długie kozaki na duużej szpilce, mocna tapetka i rozpuszczone włoski tak troszke podtapirowane;D Raz jak mnie tak zobaczył to aż go zatkało do końca życie nie zapomne jego minki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum