Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 321 dni temu Posty: 2227 Skąd: daleko stąd :)
Profil: Partner: Chłopisko kochane ;)
Wysłany: 2010-03-09, 22:16
Tilia napisał/a:
Oj znam taką osobniczkę i naprawdę identycznie się zachowuje. A jak ktoś chce jej pomóc to nie,ona daje sobie radę. Co z tego,że na pysk pada ze zmęczenia-ona musi.
a jak jej nie wychodzi, to w kółko jojczy że do niczego się nie nadaje.... moja świetna kumpela, ale czasem mi ręce opadają
Olenka napisał/a:
na 90% zaliczone
to fajowo Olenka
anka1705 napisał/a:
od NIEGO zero wieści
oj, kobito, nie przejmuj się tak
anka1705 napisał/a:
teraz ja jestem u Torki i idziemy zaraz spać
dzień kobiet: epizod drugi, strach się bać
ja już zmęczona trochę jestem, popijam sobie winko mamusine , ale czas do wyrka niedługo, bo trza do pracy dniem jutrzejszym
Informacje: Dołączyła 732 dni temu Posty: 5935 Skąd: Pokaż na mapie
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-03-09, 22:39
Dobry wieczór
Zgłaszam się dziś z mega zaległościami na BS Od wczoraj nie miałam internetu, kombinacje alpejskie z naprawieniem tego cholerstwa były, a dopiero dziś się okazało, że w serwerowni kabelek odpowiedzialny za jego działanie po prostu był odłączony A winna temu pani, która przez przypadek go odłączyła, podłączając kogoś innego do internetu, eh... A co się nagrzebałam przy urządzeniach, to się nagrzebałam...
Dzień ogromnie naściskany, po powrocie ze szkoły pogrzebałam w historii, zrobiłam sobie godzinną kimę, o 17 przyszła przyjacióła i dwie godziny liczyłyśmy zadania z matmy, a po 19 wzięłam się za naukę z historii, kończąć o wpół 10 Do tego trzeba było zrobić zadanie z polskiego, bo jakżeby można taki przedmiot zaniedbywać i tym oto sposobem zrobiła się godzina 22:33 i zastanawiam się, co ja mogę jeszcze ze sobą ciekawego zrobić, skoro niewiele czasu do kimania mi zostało...
K. na popołudniu, dlatego siedzę w domu sama jak taka pinda. Z drugiej strony to i może dobrze, bo przynajmniej skupiam się na innych rzeczach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum