Rejestracja Zaloguj  

Chat [0] Uzaleznione Rangi Mapa                   Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: tigraa84
2010-03-10, 00:06
[09.03.2010] Wtorek
Autor Wiadomość
LadyNefretete 
taka karma

Informacje:
Dołączyła 321 dni temu

Profil:
Partner: Chłopisko kochane ;)

Wysłany: 2010-03-09, 22:16   

Tilia napisał/a:
Oj znam taką osobniczkę i naprawdę identycznie się zachowuje. A jak ktoś chce jej pomóc to nie,ona daje sobie radę. Co z tego,że na pysk pada ze zmęczenia-ona musi.
a jak jej nie wychodzi, to w kółko jojczy że do niczego się nie nadaje.... :roll: moja świetna kumpela, ale czasem mi ręce opadają :-/
Olenka napisał/a:
na 90% zaliczone <jupi> <jupi>
to fajowo Olenka :mrgreen:
anka1705 napisał/a:
od NIEGO zero wieści :evil:
oj, kobito, nie przejmuj się tak :-P
anka1705 napisał/a:
teraz ja jestem u Torki :P i idziemy zaraz spać :)
dzień kobiet: epizod drugi, strach się bać <umieraam> <umieraam>

ja już zmęczona trochę jestem, popijam sobie winko mamusine <jezorek11> , ale czas do wyrka niedługo, bo trza do pracy dniem jutrzejszym <bezradny>

kolorowych snów Laseczki :*

REKLAMA

Elodi 

Informacje:
Dołączyła 732 dni temu

Profil:
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2010-03-09, 22:39   

Dobry wieczór <welcome>

Zgłaszam się dziś z mega zaległościami na BS :roll: Od wczoraj nie miałam internetu, kombinacje alpejskie z naprawieniem tego cholerstwa były, a dopiero dziś się okazało, że w serwerowni kabelek odpowiedzialny za jego działanie po prostu był odłączony :shock: A winna temu pani, która przez przypadek go odłączyła, podłączając kogoś innego do internetu, eh... A co się nagrzebałam przy urządzeniach, to się nagrzebałam...

Dzień ogromnie naściskany, po powrocie ze szkoły pogrzebałam w historii, zrobiłam sobie godzinną kimę, o 17 przyszła przyjacióła i dwie godziny liczyłyśmy zadania z matmy, a po 19 wzięłam się za naukę z historii, kończąć o wpół 10 :roll: Do tego trzeba było zrobić zadanie z polskiego, bo jakżeby można taki przedmiot zaniedbywać i tym oto sposobem zrobiła się godzina 22:33 i zastanawiam się, co ja mogę jeszcze ze sobą ciekawego zrobić, skoro niewiele czasu do kimania mi zostało...

K. na popołudniu, dlatego siedzę w domu sama jak taka pinda. Z drugiej strony to i może dobrze, bo przynajmniej skupiam się na innych rzeczach...

Teraz lecę trochę Was poczytać :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi