Informacje: Dołączyła 403 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-05, 00:52
to się porobiło .... ja ze swojej strony serdecznie przepraszam jesli poczułaś sie urażona którąś z moich wypowiedzi ...nie to było moim zamiarem i mysle ze reszta dziewczyn uwaza podobnie moze troche zeczywiscie zbyt ostro pojechałysmy ,ale kazda z nas zna tego rodzaju przypadki z autopsji lub ma kogos znajomego kto postawil swoje zycie do gory nogami własnie przez takie chwile zapomnienia nasza zgryzliwosc i spore zainteresowanie tym tematem jest powodowane troską o Ciebie a nie checia dokuczenia:D (alem przemówienie pierdykła co?? )
Monia bardzo ładne
ale skoro Cerrata już prosiła o zamknięcie dyskusji, to dajcie już dziewczyny spokój. wysłuchała nas, myśmy sobie pokrzyczały, życie toczy się dalej
To ja swoje trzy słowa.... Dla mnie nie ma czegoś takiego jak "nie możemy się powstrzymać". Nie w tych sprawach. Dwa lata temu, jak Piotrek jechał do pracy do Hiszpani, przestałam brać tabletki na te 2 czy 3 miesiące. I jeszcze przed Jego wyjazdem mieliśmy taką sytuację, że już prawie doszło do stosunku ( bo się zapomnieliśmy), ale jednak w porę się zorientowaliśmy i chociaż byliśmy już wtedy bardzo podnieceni, nie kochaliśmy się (bo gumek nie mieliśmy). Wolę się więc powstrzymać niż później urodzić.
A co do miejsc... Ja jestem w takiej samej sytuacji, ja mieszkam z rodzicami, Piotrek z mamą i normalnie kochamy się zazwyczaj u niego w domu. U niego mama jest nauczona, że do pokoju nie wchodzi, więc nie ma problemu. U mnie w domu nie ma takiej opcji. A poza tym to jak tylko gdzieś wyjeżdżamy razem to wtedy sobie szalejemy na całego
Generalnie też jakby twierdzę, ze nie ma czegoś takiego jak "niemożemy się powstrzymać" chociaż raz przytrafiło nami się zajść daleko naszczęście nic sie nie stało. Ale dzisiaj z perspektywy czasu nie zrobiła bym tego..
Hm...ciekawy temat no cóż teraz już mieszkam ze swoim babe ale jak jeszcze mieszkaliśmy osobno albo jedziemy do domu np. na święta to kombinujemy rożnie, rozumiem, że nie możecie się powstrzymać bo też tak mamy, ale zabezpieczamy się!pomyśl o tym! pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum