Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 420 dni temu Posty: 320 Skąd: krakow - eNHa
Profil: Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-06-30, 13:14
na gumki was nie stać?
a na utrzymanie dziecka was stać? hehe... odpowiedzialności w ogole nie macie.. no ale to WY raczej TY będziesz bawić nie ja...
jak nie chcesz tabletek to są inne zabezpieczenia! ile on ma lat?
jak nie chcesz tabletek to są inne zabezpieczenia!
no właśnie. teraz na każdym kroku bębnią o dostępnych środkach antykoncepcyjnych. właśnie po to, żeby nie było potem nieszczęść.
a z tym "on mnie nigdy nie zostawi" to różnie może być. znałam juz pary, w których facet zapatrzony, zakochany maxymalnie był w swojej kobiecie...do momentu, w którym zaszła w ciąże...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 395 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-06-30, 18:33
cerrata coz musisz jednak pamietaddc o zabezpieczeniu bo inaczej jedna chwila przyjemnosci moze zamienic Twoje dalsze zycie w mniej przyjemne;(taka prawda .ja stracilam dziewictwo troche pozniej niz Ty bo w wieku 19 lat , bylismy w otyle dobrej sytuacji ze moj chlopak ma mieszkanie w ktorym czasem przebywa a tak tos toi puste , a jak nie to sex w samochodzie ale to strasznie nie wygodne;)
Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 387 dni temu Posty: 7701 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Weronika
Wzrost: 165
Stan: jeszcze panna :)
Partner: Radzio
Wysłany: 2007-06-30, 23:16
Madzia81 napisał/a:
a z tym "on mnie nigdy nie zostawi" to różnie może być. znałam juz pary, w których facet zapatrzony, zakochany maxymalnie był w swojej kobiecie...do momentu, w którym zaszła w ciąże...
Jakby już chciał mnie zostawić to na pewno nie z takiego powodu. Nie raz o tym rozmawialiśmy.. to bardzo wrażliwy człowiek jest.. znam go na wylot. Wiem, że mam dopiero 18 lat, ale to nie znaczy, że nie zaznałam prawdziwej miłości i nie wiem co ona znaczy. Bardzo szybko przekonałam się czym jest związek, zdrada, jak to jest jak się dostaje kopa w dupę..
A on.. mhm..
tak trochę zbaczając z tematu..ale się rozmarzyłam, bo tęsknię:)
[ Dodano: 2007-06-30, 23:18 ]
Tatiana napisał/a:
sex w samochodzie ale to strasznie nie wygodne;)
w samochodzie powiadasz...
R. robi teraz prawko, więc może wypróbujemy:P
ale skoro mówisz, że to takie niewygodne, to poddam to pod dyskusję:)
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 395 dni temu Posty: 109 Skąd: lublin
Profil: Imię: czekolada
Wzrost: 166
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-07-01, 13:02
no w aucie nie wygodnie zbyt , choc na poczadku bylo dosyc ciekawie , bo wiesz cos nowego;)najbardziej w sexie lubie budzic sie rno obok niego , wyglada wtedy tak slodko;)
no i właśnie z tym to u nas d.....wanny nie mamy i mieć nie będziemy a pod prysznicem to tak ciasno jakoś...a mi się to tak marzy seks w wannie pełnej piany...
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 387 dni temu Posty: 145
Profil: Imię: Aga
Wzrost: 165
Włosy: braz
Stan: mężatka
Wysłany: 2007-07-02, 21:56 Re: ... nie możemy się powstrzymać...
cerrata napisał/a:
Sprawa wygląda tak...
jesteśmy młodzi, mamy pokoje dzielone z rodzeństwem.. za bardzo nei mamy jak ani gdzie uprawiać seksu.. Znacie to pewnie, bo jesteście starsze ode mnie:)
No i kochamy się "na szybko" kiedy tylko nadarzy się okazja.. Ale! najgorsze w tym jest to, że często robimy to bez zabezpieczenia, bo akurat nie mamy, a już nie możemy się powstrzymać.. Już nie raz baliśmy się, że jestem w ciąży... Ale niczego nas to chyba nie nauczyło...
bardzo źle z nami?
Ja tez mialam taki problem...Teraz mam rocznego synka-kocham go jak nikogo innego,ale...Marsz po pigulki bo potem bedzie za pozno, ja wiem ze pierwszy raz jest wstyd itd.ale odwaz sie.
Sorry, ale tak to jest jak sie dzieciaki za seks biorą. Kasy nie maja, na zabezpieczenie (niby) a na wychowanie dziecka bedziecie miec? Nie zostawi Cie w razie ciazy? hmmm... oby, ale skad ta pewnosc. Najpierw dorosnijcie, a potem pomyslcie o seksie. Nie mozecie sie powstrzymac? - to swiadczy o waszej niedojrzalosci i... sorry, ale zastanow sie czy przypadkiem seks nie jest dla was najwazniejszy?
A wstyd przed pojsciem do lekarza? Ło matko!
Nie chciałam być zgryźliwa, ale powstrzymac się nie mogłam jak to przeczytałam...
Informacje: Dołączyła 414 dni temu Posty: 6472 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-07-03, 14:30
oj dziewczyny co wy proponujecie w ogole??!! przeciez w wannie ani pod prysznicem nie ma mowy o gumkach a z tego co wyczytalam wyzej to o innym zabezpieczeniu w tym wypadku w ogole nie ma mowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum